www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren brengt vanavond de laatste reguliere uitzending van dit seizoen en houdt daarom een Grote Opruimdag. Zo hebben ze een zeer zeldzame opname van Het Zonnelied van Jules de Corte: maar liefst 14 minuten uniek materiaal dat nog nooit is uitgezonden op de radio. Verder een primeur van een unieke opname van Herman van Veen die het lied ‘Onder aan de dijk’ van Thé Lau zingt. En Astrid Nijgh zingt het zelfgeschreven lied ‘Van Boord’, een ode aan Lennaert Nijgh. Dit nummer werd onlangs opgenomen in Theater Bouwkunde voor Andermans Veren TV en zal komend najaar op de buis te zien zijn, maar nu dus al op de radio.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Het Circus Jeroen Bosch opent het zomerseizoen met de presentatie van de CD-box ‘100 cabaret-hoogtepunten’. De box bevat 5 CD’s met louter grote namen uit de cabaret- en kleinkunstwereld. Drie uur lang maakt presentatrice Rinske Wels uit de 100 liedjes en cabaretfragmenten een keuze, waarbij de nadruk ligt op de jaren ’60 en ’70.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het tweede uur van Volgspot o.a. een archiefopname van Kees Torn uit 2001.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.