www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jansen zingt op single Run Run

Dolf Jansen heeft een gastbijdrage geleverd aan de nieuwe single van Marike Jager. Hij zingt mee in het nummer Run Run!

Het contact tussen het tweetal ontstond tijdens de Marikenloop. De zangeres liet toen zich verleiden tot een optreden tijdens de warming- up van ‘de grootste en gezelligste ladiesrun van Nederland’ op een sportveld met zo’n 10.000 vrouwen. Speciaal voor deze warming-up schreef Marike het nummer Run Run, dat nu op single is uitgebracht.

Samen met de Grote Marike Jager Band dook Jansen afgelopen week de studio in. Geinspireerd door het nummer schreef Jansen zelf zijn bijdrage. Het resultaat van hun inspanningen is te beluisteren op haar website. De muziekspeler linksboven op de pagina speelt Run Run automatisch af.
www.marikejager.com
via: OOR

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.