nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hassan’s Angels verder als duo

Voormalig trio Hassan’s Angels gaat door als duo, bestaand uit Elvan Akyildiz en Inci Lulu Pamuk. Zij zullen in het nieuwe seizoen te zien zijn met de voorstelling ‘Goed Nieuws Uit Nederland’. Vorig seizoen werd de cast geplaagd door ziekte. Voorstellingen van het programma ‘Vallen en doodgaan’ werden vervolgens afgelast, omdat het door de beslissing om als duo verder te gaan niet het gewenste niveau had.

Uit het persbericht: ‘Hassan’s Angels is terug met een nieuwe formule, en presenteert u dit theaterseizoen als cabaret duo ‘Goed Nieuws Uit Nederland’. Want wanneer hoorde u voor het laatst goed nieuws over allochtonen? Hassan’s Angels presenteert het nieuws anders, vol liefde en Turks! En laten u kennismaken met de mens achter het nieuws. Zodat u weer weet voor wie u werkelijk bang moet zijn.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.