www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ad-Just en Jandino Lama-af

Het rommelde al een tijdje in de coulissen, maar vandaag werd dan officieel bekend dat Ad-Just Bouwman en Jandino Asporaat geen deel uit zullen maken van De Lama’s. Zij worden niet vervangen, waardoor De Lama’s verder gaan als een kwartet met als vaste leden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge.

In januari 2007 startte BNN de zoektocht naar een nieuwe Lama. Het was Ad-Just Bouwman die door zijn eigen unieke stijl van improviseren opviel in de ogen van de jury en het Nederlandse publiek. En nu zou in de afgelopen maanden zijn gebleken dat deze stijl niet aansluit bij de stijl van het programma. Cabaretier Jandino Asporaat heeft aangegeven zich meer te willen toeleggen op zijn eigen carriere.

De Lama’s zijn vanaf 14 september weer te zien bij BNN op Nederland 3, tussen 21.15-21.40 uur

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.