www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Knock Out Comedy 2007

Knock Out Comedy is het jaarlijkse Stand-Up Comedy Kampioenschap van stichting De Gulle Lach, waarin veelbelovende comedytalenten uit Nederland en Vlaanderen met elkaar de strijd aangaan om te bepalen wie zich ‘absoluut de allerbeste stand-up comedian van de Lage Landen’ mag noemen.

De voorrondes vinden dit jaar plaats van maandag 3 september tot en met woensdag 5 september in de Muziekzaal van CREA in Amsterdam, de finale vindt plaats op vrijdag 7 september in het Comedy Theater in Amsterdam.

Voor meer informatie:
www.knockoutcomedy.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.