nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Roast of Flavor Flav

Tijdens een roast wordt de centrale gast door vrienden en bekenden op amusante wijze beledigd. Vele decennia werden deze roasts uitgevoerd door de New York Friars Club en waren vele beroemdheden ‘slachtoffers’ van deze roasts. Zo’n tien jaar geleden bracht de Amerikaanse kabelzender Comedy Central de roasts op televisie.

Om de een of andere reden zag men er brood in om dit keer Flavor Flav, de malloot met de klok om zijn nek uit Public Enemy te roasten. Dankzij internet kunnen jullie nu ook kijken naar de Comedy Central Roast of Flavor Flav. Yeah boyyyyyyy.
bekijk de video’s
www.comedycentral.com

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.