www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jos Brink overleden (2)

Jos Brink wordt de komende week opgebaard in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het was zijn wens om de begrafenisstoet vanuit het theater te laten vertrekken. Dat meldt De Telegraaf. Vrijdagmiddag overleed Brink aan de gevolgen van darmkanker in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.

Directeur Hein Jens van Carré belooft dat de alleskunner een waardig afscheid krijgt. ‘Hij was hier kind aan huis.’ Frank Sanders, Brinks partner, gaf aan dat vandaag wordt bepaald op welke dag hij wordt begraven. Het wordt in elk geval geen besloten plechtigheid, aldus Sanders. ‘Jos heeft groots en meeslepend geleefd en wil zo ook begraven worden.’

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.