www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gouden en platina DVD voor Lama’s

De DVD ‘Verboden te Lachen’ heeft met 40.000 verkochte exemplaren de gouden status behaald. Afgelopen donderdag ontvingen zij hiervoor een gouden DVD uit handen van Guus Meeuwis. Bovendien ontvingen zij een platina-DVD voor ‘De Lama’s spugen er op los’, waarvan inmiddels meer dan 80.000 exemplaren over de toonbank gegaan.

De opnamen van de 50ste aflevering en de overhandiging van de onderscheidingen werd extra luister bijgezet door Guus Meeuwis, die voor de tweede keer te gast was bij De Lama’s en voor die gelegenheid zijn complete live-band had meegebracht. Ze brachten een speciaal Lama-lied ten gehore en begeleidden De Lama’s muzikaal tijdens spellen als De Doventolk, Het Moordspel en De Datingshow.

De 50e aflevering van De Lama’s is op 28 september op Nederland 3, 21.15-21.55 uur.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.