nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers kiezen Nederlandse films

Zes cabaretiers presenteren tijdens het 27e Nederlands Film Festival hun favoriete Nederlandse films. Thomas Acda, Peter Heerschop, Viggo Waas, Sanne Wallis de Vries, Martin van Waardenberg en Vincent Bijlo motiveren voorafgaand aan de vertoning hun keuze en gaan na de voorstelling in gesprek met de acteurs, de makers en het publiek. De zes cabaretiers waren allemaal eerder op het witte doek te zien.

Thomas Acda laat ‘Het Stenen Vlot’ van George Sluizer zien, Viggo Waas presenteert ‘Wilde Mossels’ van Erik de Bruyn, Peter Heerschop koos voor ‘Abel’ (beste Nederlandse film, ooit, ZK) van Alex van Warmerdam, Martin van Waardenberg leidt ‘Van God los’ van Pieter Kuijpers in, Sanne Wallis de Vries heeft een zwak voor ‘De Dream’ van Pieter Verhoeff en de Vincent Bijlo gaat voor ‘Familie’ van Willem van Sande Bakhuyzen.

Het 27e Nederlands Film Festival vindt plaats in Utrecht van 26 september tot en met 6 oktober.
Vincent Bijlo licht zijn keuze toe
www.filmfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.