nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cascade viert 10-jarig bestaan met Cabaretmarathon

Voor liefhebbers van marathons in het theater die de voorkeur geven aan meer christelijke tijden (ook voor moslims) wijzen we ook nog even op de cabaretmarathon van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht op zaterdag 8 september aanstaande.

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan zijn er tussen 13.00 uur en middernacht optredens van Lebbis, Klaas van der Eerden, Berit Companjen, Kees Torn, Peter Pannekoek, Howard Komproe, Roue Verveer, Vrouw Holland, Rene van Meurs, Leon van der Zanden en Onno Innemee. En nog een aantal verrassingen die nog niet bekend worden gemaakt..

De Zwartekat-redactie is aanwezig om thuisblijvers in te wrijven wat ze hebben gemist. Voor meer informatie:
Cascade viert 10-jarig bestaan met Cabaretmarathon
foto: Martin Oudshoorn

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.