nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Manuel maakt soundtrack voor Glas

André Manuel heeft de korte film Glas (1958) van regisseur Bert Haanstra voorzien van een nieuwe soundtrack. Daarnaast hebben een Duitse, een Engelse en een Belgische componist hun eigen muziek geschreven bij de elf minuten durende productie uit 1958. De vier verschillende versies vormen samen onder de noemer Vers Glas een avondvullende presentatie. De componisten voeren hierbij de muziek live uit. De première van de bijzondere Glas-voorstelling is 28 september in Deventer. Daarna is Vers Glas nog te zien in Enschede en Zwolle en op het Nederlands Filmfestival in Utrecht.

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.