www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van Maasakkers geridderd

De jubilerende Brabantse streekzanger Gerard van Maasakkers is zondag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Bart Meinema van de gemeente Cranendonck speldde hem de onderscheiding op voorafgaand aan het bloemencorso van Valkenswaard, dat helemaal in het teken stond van het oeuvre van de artiest.

De 58-jarige Gerard van Maasakkers is al sinds het eind van de jaren zeventig bij het grote publiek bekend om zijn fijnzinnige liedjes in zijn eigen dialect. Hij viert dit jaar zijn 30-jarige jubileum als zanger. Volgens de voordracht heeft Van Maasakkers veel betekend voor het culturele leven van Brabant.
tip: Paul

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.