nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Concours AKF geopend

De inschrijving voor het Concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival is geopend. De eerste auditieronde (van 10 minuten) vindt plaats van 30 oktober t/m 3 november 2007 in theater Bellevue te Amsterdam. Aanmelden kan tot 23 oktober 2007.

Met het concours signaleert en stimuleert het Amsterdams Kleinkunst Festival nieuw kleinkunsttalent. De kandidaten die met succes door de drie voorrondes komen, hebben voor ze in de halve finale staan, een landelijke tournee langs de kleinere theaters in Nederland. Tijdens de tournee werken de kandidaten, bijgestaan door een coach, aan hun programma. Een unieke mogelijkheid om het theatertalent te ontwikkelen. Met de opgedane ervaring staan de kandidaten op 31 maart en 1 april in de halve finale in de Kleine Komedie te Amsterdam.

Je kunt je aanmelden per e-mail, telefonisch via 020-4289690 of per post: AKF, Postbus 59173, 1040 KD Amsterdam.

Winnaars en finalisten van voorgaande jaren zijn o.a.: Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, De Vliegende Panters, Rooyackers, Kamps en Kamps, Droog Brood, Dames voor na Vieren, Wouter Deprez, Geen Familie, Jeroen Bouwhuis, Thijs Maas.
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon