nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Soloprojecten voor Panters

Remko Vrijdag van de Vliegende Panters gaat volgend jaar een soloprogramma maken. Dat zei hij zondag in het AVRO Radio 1-programma Opium. Eerder kondigde het cabarettrio al aan dat ze na dit seizoen een jaar in retraite gaan. Ze willen voor onbepaalde tijd los van elkaar nieuwe projecten gaan ontwikkelen.

Vrijdag gaat met een paar muzikanten aan een theatervoorstelling werken. Eerder was hij te zien in de veelgeprezen voorstelling Tip Top, over het joodse amusement.

Ook de andere twee Panters richten hun blik op andere projecten. Rutger de Bekker gaat zich op het componeren storten en Diederik Ebbinge gaat zich meer met filmmaken bezighouden. Het drietal laat open of en wanneer ze weer bij elkaar komen.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.