nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van heiligen en religie. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch.
– Pieter van Empelen van Don Quishocking vertelt over de box met verzameld werk: ‘Dankzij het cabaret – 40 jaar Don Quishocking’.
– Chansonniere Wende praat over haar nieuwe serie concerten.
– Van Houts en De Ket vertellen over hun tienjarig theaterjubileum.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een o.a. een optreden van Jim de Groot. Hij heeft samen met het Matangi strijkkwartet een selectie populaire- en cabaretliedjes uit het begin van de twintigste eeuw voorzien van nieuw elan..
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Maandag 5 november is Freek de Jonge te gast in het radioprogramma Kunststof. Aanleiding is zijn nieuwe cabareteske monoloog De laatste lach die hij in november en december speelt in het Compagnietheater in Amsterdam. Radio 1, 19.00-20.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.