nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Culture Comedy nadert finale

Vanaf vanavond strijden 12 stand-up comedytalenten om de Culture Comedy Award 2007. Op 8, 9 en 10 november staan zij op de planken van het Posttheater te Arnhem, na een reeks voorselecties en een workshop-weekend.

De deelnemers zijn: Jennifer Evenhuis (Amsterdam), Rutger Lemm (Amsterdam), Michel de Hond (Amsterdam), Patricia Idsinga (Alkmaar), Michaël van Peel (Antwerpen), Vincent van Peteghem (De Pinte), Thomas Platzer (Breda), Ludolf du Pon (Den Haag), Rebekka Smit (Zwolle), Menno Stam (Amsterdam), Floor van de Wal (Amsterdam) en Rissa Tisserand (Alkmaar).

De jury bestaat dit jaar uit cabaretrecensent Alexander Nijeboer, cultuurrecensent Liv Laveyne, en Peter Voorbraak, directeur van het Stadstheater in Zoetermeer. Aan het eind van de finale op 10 november bepalen zij wie er met de gouden microfoon naar huis gaat. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Alle finalisten gaan na de finale mee op finalistentour, zij zullen door het land toeren en in verschillende theaters spelen.

Voor meer informatie:
www.culturecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.