nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vincent Geers wint 42e Cameretten

Zojuist is bekend gemaakt dat Vincent Geers zowel de jury- als publieksprijs van het 42e Cameretten Festival heeft gewonnen. Luc Onderbeke wint volgens de jury de tweede prijs, maar hij gaat net als de derde finalist Pia Naber met lege handen naar huis.

De jury heeft gekozen voor Vincent Geers als winnaar 2007, vanwege de goed doordachte opbouw van zijn programma, de durf om risico’s te nemen, zijn originele observaties en zijn krachtige uitstraling.

De jury, dit jaar bestaande uit Doro Siepel, Robert Jan Grunfeld, Axel van der Ende, Liv Laveyne en Adriaan Bruin, vond Cameretten 2007 globaal gezien geen sterke lichting. En besloot daarom dit jaar geen persoonlijkheidsprijs uit te reiken.

Op 1 december zendt BNN een tv-registratie uit van het festival.
meer over Vincent Geers
www.cameretten.nl
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.