nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Kleinkunstenaar Vincent Bijlo staat momenteel met zijn twaalfde programma in de theaters. Volgens sommige recensenten is hij één van de weinige cabaretiers die nog politiek engagement heeft. Toch zal hij niet snel aktief met de politiek bemoeien. ‘Ik ben liever een luis in de pels.’ Vorige week was hij de podgast in het radioprogramma Schiffers.fm.
download het interview

Jeroen van Merwijk te gast bij het radioprogramma Kunststof.
download de uitzending

Youp van ’t Hek was afgelopen nacht te gast in het radioprogramma Voor 1 Nacht. Aanleiding is zijn bundel op nummer 1 in de Boeken Top Tien en de lancering van eenmalige glossy Youp!, een satire op de personality-glossies van de afgelopen tijd.
beluister de uitzending

In het eerste uur van de uitzending van Nachtvluchten op 10 november jl een aflevering van Negen heit de klok, het amusementsprogramma van de KRO uit lang vervlogen tijden. In november 1948 stond het programma in het teken van die maand. Onder de bezielende begeleiding van het KRO-amusementsorkest brengen de uitvoerenden liedjes en sketches rond het thema ‘Novembermaand’ ten gehore. De stemmen van ondermeer Alexander Pola, Jan de Cler, Wam Heskes en Ans Koppen passeren de revue, Klaas van Beek had de muzikale leiding in handen.
download de gehele uitzending

Child at Venture, de charitatieve organisatie die jong ondernemerschap in ontwikkelingslanden stimuleert, gaat naar de Amsterdamse beurs. Aldus medeoprichter en cabaretier Jan Jaap van der Wal. De stichting krijgt geen echte beursnotering, maar biedt bedrijven, financiële instellingen en individuen wel de mogelijkheid om op de beurs aandelen te kopen. Deze aandelen leveren, zo stelt Van der Wal, ‘emotioneel dividend’ op.
Jan Jaap van der Wal licht het plan toe bij RTLZ.
bekijk het fragment
Van der Wal gevraagd om beleggingstips (doorbijten)
NRC: Cabaretier Jan Jaap van der Wal gaat naar de beurs
tips: o.a. Paul, A.

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.