www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arie en Silvester

Arie en Silvester zullen in mei 2008 voorlopig voor het laatst samen in het theater te zien zijn. Na een onafgebroken samenwerking van 12 jaar richten zij zich op solo-projecten.

Silvester speelt momenteel try-outs van zijn solovoorstelling ‘Silvester Alone’. Arie Koomen zal zich volgend jaar richten op zijn eerste oudejaarsconference en hij heeft plannen voor een toneelstuk. Ook zal hij te zien zijn in nieuwe afleveringen van het tv-programma Doe Maar Normaal.

Dit betekent niet dat Arie en Silvester hun samenwerking geheel stoppen. Voor BNN hebben ze een pilot voor een nieuwe tv-serie opgenomen en de omroep was enthousiast. Ook wordt in de toekomst een hernieuwde samenwerking in het theater niet uitgesloten.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.