www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Slechtste radioreclame met cabaretier?

De afgelopen tijd heeft het 3FM-radioprogramma ‘De Coen en Sander Show’ aandacht geschonken aan de verkiezing van het Houten reclameblok voor de slechtste radiocommercial. Vandaag vindt in het programma de uitreiking aan de ‘winnaar’ plaats.

Eén van de kanshebbers is de serie radiocommercials van Achmea. Vorige week werd Vincent Bijlo over zijn aversie tegen (radio)reclame en hij noemde de Achmea-reclames als zijn minst favoriete. In deze serie praat een ‘dj’ over de fijne zaken die hij met de verzekeringsmaatschappij doet.

Nu wil het geval dat de stem van deze dj wordt vertolkt door cabaretier Pieter Derks, iets waar Bijlo niet van op de hoogte was. Bijlo dacht eerder aan ‘een geflipte derderangs acteur die aan de drank is, denk ik. Die moet zo zijn verslaving bekostigen.’ Verder nam hij kwalificaties als ‘infantiel, denigrerend, imbeciel, alzheimer’ in de mond. Beluister hier het fragment uit de uitzending met Vincent Bijlo.
beluister het fragment

Het Houten reclame blok wordt vandaag uitreikt tussen 16.00-19.00 uur op 3FM.

Categorie: Op de radio |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.