www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Herman van Veen was op 3 december te gast bij Pauw en Witteman. Hij vertelde over zijn nieuwe cd Nederlanders en zijn nieuwe boek Goeie Genade, die sinds kort in de schappen liggen. Daarnaast trad hij ook op.
bekijk de uitzending

Eerder op de avond waren Rooyackers, Kamps en Kamps te zien bij De Wereld Draait Door.
bekijk het fragment

Op 1 december jl zond BNN een tv-iets uit van het 42e Cameretten Festival.
bekijk de uitzending

Op 30 november 1987 overleed Simon Carmiggelt. In de nacht van 1 december herhaalde het radioprogramma Nachtvluchten in het derde uur een uitzending van het VARA-programma ‘Tony van Verre ontmoet’ waarin de schrijver te gast was. Het betrof een wekelijks vraaggesprek van Tony van Verre met bekende Nederlanders, waarbij de vragen van Van Verre uit de opnamen zijn geknipt, waardoor het programma een lange monoloog lijkt te zijn, af toe onderbroken door sfeermuziek. In twee afleveringen uit 1982, haalt Simon Carmiggelt herinneringen op aan zijn vader, een standwerkerconcours, waarvan hij in de jury zat, de trapezewerker Stanly en de schrijver Godfried Bomans. De twintig jaar geleden overleden Simon Carmiggelt werd 74 jaar.
download de (gehele) uitzending

Youp van ’t Hek was op 26 november jl te gast in het radioprogramma ‘Voor 1 nacht’.
beluister de uitzending

Paul Haenen was op 4 december de podgast van het radioprogramma Schiffers.fm. Het gehele interview is nu online beschikbaar.
download het interview
tips: o.a. A., Paul

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.