www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van Mannen over vrouwen / Vrouwen over mannen. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch.
– Jenny Arean over haar nieuwe theaterconcert
– Kleinkunstenares Renee van Bavel over haar premiere
– Bor en Tim van Rooyackers, Kamps en Kamps over hun cabaretprogramma
– Aanstormend talent Hannelore Bedert over het winnen van de Nekka-wedstrijd
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot opnames vanuit het Koningstheater in ’s Hertogenbosch van de produktie ‘Troost’. Voor Gerard van Maasakkers, Jeroen Zijlstra en Egon Kracht & The Troupe is ‘Troost’ de eerste keer dat zij samen op het podium staan. tot en met januari 2008 een muzikale theatertournee waarin ze eigen werk spelen naast bekende covers. Rode draad in het programma is ‘troost’, een gevoel dat garant staat voor een breed scala aan emoties. Met gastzangeres Lydia van Dam spelen zij een uur lang liedjes van o.a. Bob Dylan, Theo Nijland, Maarten van Roozendaal en Gerard van Maasakkers.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.