nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Freek de Jonge

Op 13 januari gaat het digitale themakanaal Cultura terug naar de wortels van Freek de Jonge: Neerlands Hoop, met Bram Vermeulen. Cultura herhaalt de tv-programma’s ‘Neerlands Hoop: 25 jaar TV-trofee’ (eerder uitgezonden op 2 okt 1976) en ‘De vrouw als medemens’ (eerder te zien op 23 januari 1978).

Het eerste programma is een cabaret-/liedjesprogramma van Neerlands Hoop met een zogenaamd nationaal songfestival met deelnemers uit de verschillende provincies allen gespeeld en gezongen door Bram en Freek. De jury bestaat uit een paar oudere dames die voor Ageeth Scherphuis, Karin Kraaijkamp en Hanny Lips spelen.

‘De vrouw als medemens’ was de tweede show in een serie van drie met Neerlands Hoop, over de snoepvertegenwoordiger S. uit Appelscha, die ontslagen wordt en aan lager wal raakt. Freek de Jonge en Bram Vermeulen spelen de presentatoren Sp

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.