www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond in Het Circus Jeroen Bosch:
Freek de Jonge staat vanmiddag op het podium in Dorpshuis De Schalm in Westwoud. Daar trakteert hij zijn publiek op de kerstvoorstelling ‘Sterkkerst’. Daarbij wisselt hij nummers van zijn onlangs verschenen cd ‘De Toehoorder’ af met enkele kerstnummers.

Bijgestaan door verschillende muzikanten en een paar gasten zorgt De Jonge voor een show met veel muziek en humor, en dat alles in kerstsfeer. De gasten zijn gitarist en zanger Daniël Lohues en zanger en cellist Vincent de Lange. De overige muzikanten zijn Ernö Olah (viool), Hella de Jonge (viool), Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas), Rob Wijtman (drums) en Robert Jan Stips (toetsen).

In het radioprogramma opnames die de VARA van dit optreden maakte. In het tweede uur is een telefonisch interview met De Jonge te horen waarin hij onder andere de registatie aankondigt. In het derde uur wordt de registratie van de kerstvoorstelling ‘Sterkkerst’ uitgezonden. Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.