www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Peter Heerschop

Op 2 januari is Peter Heerschop hopelijk weer geheel hersteld van het virus op zijn hartspier, want dan is hij te gast in het radioprogramma Kunststof. Aanleiding is de tv-serie ‘Aan de bak’ (zie hieronder) en het twintigjarig jubileum van de cabaretgroep NUHR. Radio 1, 19.00-20.00 uur.

Wat NUHR betreft: de twee gemiste voorstellingen voorstellingen in het Zaantheater zouden waarschijnlijk in januari in Zaandam kunnen worden ingehaald. Ook de rest van de tour kan in januari, zo geeft NUHR aan op hun site, gewoon gespeeld worden.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.