nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Andermans Veren viert jubileum

Op 20 januari aanstaande viert het radioprogramma Andermans Veren haar 15-jarig jubileum! Daarom organiseert de AVRO een avondvullend jubileumevenement in Schouwburg Spant! in Bussum. Het belooft een bijzondere avond te worden vol speciale gasten, fragmenten uit de oude doos en unieke optredens. Presentator en samensteller Kick van der Veer blikt terug met o.a. oud-gedienden als Erik van Muiswinkel en Martine Bijl, die het programma eerder presenteerden.

Natuurlijk zorgen de vaste columnisten uit de geschiedenis van het programma (o.a. Johan Hoogeboom, Mylou Frencken, Mike Boddé en Katinka Polderman) voor een toepasselijke bijdrage.

Daarnaast vinden er elders in het pand unieke optredens plaats van o.a. Kees Torn (winnaar Poelifinario 2007), Jenny Arean, Hans Dorrestijn en Martin van Dijk, Eva de Roovere, Jeroen van Merwijk, Mylene d’Anjou, en vele anderen. De podiumpresentatie is in handen van Richard Groenendijk.

Het evenement start om 16.30 uur. Vanaf 18.00 uur wordt er live uitgezonden op Radio 2, maar je kan er ook zelf bij zijn. De kaartverkoop is reeds gestart. Bestel de kaarten bij Spant door te bellen met de kassa op 035-6913949, en vier het feest op 20 januari mee.
Andermans Veren viert feest
www.spant.org

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.