nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Dolf Jansen, Roue Verveer

Zondag 6 januari zendt de VARA ‘Geen oudejaarsvoorstelling’ van Dolf Jansen uit, waarmee hij de afgelopen maanden nog in het theater te zien was. Geen terugblik 2007, maar kijken waar we staan, begin 2008. Zo reageert hij op Balkenendes kruistocht tegen de zesjescultuur, laat hij de keerzijde van de economische groei zien en keert hij zich tegen simpele waarheden, of die nou van Wilders of van de imam komen. Nederland 3, 22.30 uur.

Maandag 7 januari herhaalt de VARA de tv-registratie ‘R.I.P.’ van RouĂ© Verveer, een compilatie van de eerste twee theatershows van Verveer ‘Uit het niets’ en ‘Eigen vermogen’. Nederland 3, 21.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.