nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van de gebiedende wijs. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch.
– Tineke Schouten over haar programma ‘Posi-tien’
– Aandacht voor een bijzonder gedicht van Drs. P.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot aandacht voor jong talent. Met optredens van twee kleinkunst talenten van de Koningstheateracademie in Den Bosch. Renee van Bavel en Bas Marée (begeleid door Johan Hoogeboom).
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.