www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren viert vanavond het zijn 15-jarig jubileum met een extra lange live-uitzending vanuit Spant in Bussum.

Het belooft een bijzondere avond te worden vol speciale gasten, fragmenten uit de oude doos en unieke optredens van o.a. Kees Torn (winnaar Poelifinario 2007), Hans Dorrestijn en Martin van Dijk, Mylene d’Anjou, Jeroen van Merwijk, Jenny Arean en vele anderen. De podiumpresentatie is in handen van Richard Groenendijk terwijl Kick van der Veer met oud-gedienden als Erik van Muiswinkel en Martine Bijl terugblikt op 15 jaar Verengeschiedenis. En de vaste columnisten uit heden en verleden zorgen voor een toepasselijke bijdrage. Radio 2, 18.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.