www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pablo Francisco komt naar Nederland

Op 3 februari aanstaande zal de Amerikaanse stand-up comedian Pablo Francisco met een eenmalig optreden te zien zijn in de Amsterdamse comedyclub Toomler, georganiseerd door PIAS Comedy en Comedytrain. In april komt in Nederland zijn DVD uit.

Francisco is een bekende comedian in Amerika, Engeland en Scandinavië (?!). Je zou hem kunnen vergelijken met een kruising tussen Najib Amhali en Alex Agnew. Naast goeie grappen lardeert hij zijn optredens met imitaties en geluidseffecten. Hij leverde bijdragen aan tv-shows als ‘The Family Guy’, ‘The Tonight Show With Jay Leno’, ‘MAD TV’ en had zijn eigen comedyspecial op de Amerikaanse Comedy Central.

Je kunt kaarten reserveren via reserveringen@toomler.nl.
www.toomler.nl
www.pablofrancisco.com
tip: Eric, Eric, Yolanda, Steijn, Patrick

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.