www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

In het radioprogramma De Avonden keek Anton de Goede samen met reclamemaker Joost van de Loo naar de nieuwe media experimenten binnen de (inter)nationale cultuursector. Deze week aandacht voor Hans Teeuwen in Engeland, het Nieuw-Zeelandse cabaretduo Flight of the Conchords en DeepRockDrive.
beluister de uitzending

Eveneens uit De Avonden: In Schone Zaken vertelt een passant over een boek of kunstwerk dat hem of haar heel dierbaar is. Jan Pieter Koch, componist en medesamensteller van de voorstelling ‘In de ban van Bannink’, vertelt over het liedje ‘Onder de appelboom’ van de Twentse componist Harry Bannink.
beluister de uitzending

Erik van Muiswinkel was afgelopen zondag te horen in het radioprogramma Andersdenkenden.
beluister de uitzending
meer info
tip: o.a. A.

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.