www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen: Ashton Brothers

In oktober speelden De Ashton Brothers in Schouwburg de Meerse te Hoofddorp een serie uitverkochte try-outs van hun nieuwe voorstelling ‘Charlatans. A medicine show’. Nu de voorstelling bijna af is staan zij opnieuw met twee extra try-outs in De Meerse op donderdag 7 en vrijdag 8 februari om 20.15 uur.

De Ashton Brothers bestaan uit Friso van Vemde, Pim Muda, Pepijn Gunneweg en Joost Spijkers. Hun voorstellingen laten zich omschrijven als acrobatiek, goocheltrucs, cabaret, mime, variété, muziek en alles daar tussen in.

Kaarten zijn te verkrijgen via de kassa van Schouwburg De Meerse, telefoon 023-5563707, of via:
www.demeerse.com
Update: de voorstellingen zijn uiteindelijk afgelast en verplaatst. De voorstelling bleek voor de Ashtons fysiek veel zwaarder dan gedacht, waardoor ze op het laatste moment hebben besloten de voorstellingen niet te spelen, omdat anders de premiere in gevaar zou komen.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.