nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Covercabaret: De Grote Cabaret Recycle Show

Ter gelegenheid van de 30e editie van het Leids Cabaret Festival heeft de organisatie tal van cabaretiers uitgenodigd om op 10 februari, de zondag vóór het festival, iets uit de cabaretarchieven te brengen. Zij spelen echter niet hun eigen materiaal, maar dat van hun collega’s in De Grote Cabaret Recycle Show.

Erik van Muiswinkel. Wim Helsen, Minou Bosua en Ingrid Wender van De Bloeiende Maagden, Dames voor na Vieren, Diederik van Vleuten, Mike Boddé, Brokstukken, Lebbis, André Manuel, Sara Kroos, Dolf Jansen, Kees Torn, Onno Innemee en Najib Amhali werken allemaal mee aan deze avond.

Voor meer informatie:
De Grote Cabaret Recycle Show
illustratie: zwartekat.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.