nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Het eerste uur van het radioprogramma Nachtvluchten stond in de nacht van vrijdag op zaterdag in het teken van de theaterkunst. Uit 1935 een fragment uit ‘Lachen is troef’, met de acteur Johan Kaart die op 3 februai 1976 overleed. Verder een gesprek over de actrice Fien de la Mar geboren op 2 februari 1898, met twee vroegere vakgenoten, pianist Jo Spiers en cabaretière en tekstschrijfster Martie Verdenius, met twee liedjes door Fientje zelf. In het laatste deel van het uur een herhaling uit de serie ‘Een leven lang’ met theaterhistoricus Ben Albach die vorig jaar op 30 januari op 99-jarige leeftijd overleed.
beluister de uitzending

Verder een huishoudelijke mededeling: Op de cabaretierpagina’s zijn veel multimedia-links terug te vinden. Deze zijn de afgelopen dagen aanzienlijk uitgebreid en bijgewerkt.

Categorie: Multimedia | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.