www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Actie nieuw brievenboek Robert Long

Om de uitgave van een nieuw brievenboek van Robert Long mogelijk te maken voeren fans een actie om ten minste 200 intekenaren te werven. Het boek gaat heten Het laatste jaar.

Robert Long (1943-2006) publiceerde samen met Cees van der Pluijm (1954) in 1988 de briefwisseling ‘Beste Robert, Waarde Cees’. Na Longs hartinfarct in 2005 namen ze de correspondentie weer op. Dat resulteerde in 2006 in een reeks brieven en een feuilleton waarin liefde, vergankelijkheid en afscheid centraal staan. Ook maken de heren zich weer ouderwets kwaad over actuele onderwerpen.

Hedendaagse brievenboeken lijken doorgaans slechts voor een select publiek interessant. Daarom zien commerciƫle uitgeverijen er weinig brood in. Een aantal fans van Robert Long vond de Nijmeegse non-profituitgeverij De Stiel bereid de correspondentie uit te geven, mits er minimaal 200 voorintekenaars gevonden zouden worden.

De eerste 200 intekenaars ontvangen bij het boek een genummerd document. Intekenaars betalen 17.50 euro (excl. verzendkosten); de winkelprijs wordt 25 euro. Voor meer informatie en intekenen:
www.hetlaatstejaar.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.