www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

De NOS heeft fragmenten van het 30e Leids Cabaret Festival online geplaatst.
Ter Bescherming van de Jeugd
Iwein Segers

Met de voorstelling ‘In de ban van Bannink’ brachten Loes Luca, Nynke Laverman, Henny Vrienten en Frans van Deursen met Holland Symfonia hommage aan het werk van de in 1999 overleden meestercomponist Harry Bannink. Via de website van Cultura is de exclusieve tv-registratie van de premiere on demand te bekijken.
bekijk ‘In de ban van Bannink’
meer informatie

De Wereldomroep had enige tijd geleden een reportage over de voorstelling, opgenomen tijdens de repetitie met Loes Luca, Henny Vrienten en dirigent Otto Tausk, waarin ook Nynke Laverman en Frans van Deursen zingend te horen zijn.
download de reportage
lees het artikel

De actualiteitenrubriek Netwerk besteedt aandacht aan het succes van Jan Siebelinks boek ‘Knielen op een bed violen’.In de uitzending onder meer een interview met de schrijver en een gesprek met Freek de Jonge, die bevriend is met Siebelink.
bekijk het item

In het interviewprogramma van de RVU op Radio 5 nodigen de programmamakers bevlogen gasten uit voor een gesprek over hun toekomst. Het programma is gebaseerd op het CI, het Curriculum Illusione, de tegenhanger van het CV. Waar het CV de levensloop beschrijft, beschrijft het CI de plannen en dromen voor de toekomst.
Jan Jaap van der Wal, 11 feb 2008
Andre Manuel, 4 feb 2008
Mylou Frencken, 9 jan 2008

Op 5 februari jl was Hans Sibbel de hoofdgast bij het radioprogramma Desmet Live. Aanleiding was zijn regiedebuut van het toneelstuk Antigone bij het Noord Nederlands Toneel.
beluister de gehele uitzending
download de uitzending
bekijk een fragment

Afgelopen zaterdagnacht zond het radioprogramma Nachtvluchten onder meer een portret van Jules de Corte uit. Het portret is te horen in het derde uur.
download de gehele uitzending

Andre Manuel verzorgt al sinds 7 september 2003 een column in het radioprogramma De Andere Wereld op de uiterst vroege zondagmorgen. Het multimedia-overzicht op Zwartekat.nl is onlangs geheel bijgewerkt.
Zwartekat.nl: Andre Manuel

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.