nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Karin Bruers wint Tilburg-prijs

Cabaretiere Karin Bruers is de tiende winnaar van de Ad Vinkenprijs. Deze prijs wordt eenmaal in de twee jaar uitgereikt aan een persoon die een bijzondere bijdrage levert aan de kleinkunst in Tilburg.

De jury noemt Bruers ‘een comédienne die raakt, ontroert, onnadrukkelijk, zonder kunstjes, zonder kapsones’. Bovendien voert ze met haar idee voor de social sofa’s in de stad, ‘een vrolijke strijd voor een samenleving waarin inwoners contact met elkaar aangaan.’ Karin Breurs reist op dit moment met haar tweede programma ‘Marmer en Chocolade’ door het land. De Ad Vinkenprijs wordt in het voorjaar aan haar uitgereikt.

Het Brabants Dagblad sprak met Bruers over de prijs.
‘Prijs is super, ook een beetje g

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.