www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Heideroosjes doen cabaret

De Limburgse punkband de Heideroosjes gaat met een cabaretshow het theater in. Volgens het viertal wordt het geen standaard theaterconcert. Manie! Manie! is de titel van de voorstelling. Zanger-gitarist Marco Roelofs is derdejaars student aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch.

Op dit moment werkt de band met de cabaretiers Remco Vrijdag, Minou Bosua en Martin van Waardenberg aan de show. Roelofs noemt de show maatschappijkritisch en hun kenmerkende energie is ook aanwezig. Vanaf september geeft het viertal ruim zeventig voorstellingen in Nederland en België. De Nederlandse premiere is op 13 oktober in Amsterdam. In mei gaan de Heideroosjes nog op tournee in Europa.
tip: Marike

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.