Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Renie Bahlmann wint Griffioen/Zuidplein cabaret festival

De jury heeft afgelopen vrijdag op het Griffioen/Zuidplein cabaret festival 2008 tijdens de finale in de Griffioen de juryprijs uitgereikt aan Renie Bahlmann. Ronny Hofenboom heeft de publieksprijs gewonnen.

Bahlmann gaf op de finaleavond met het grootste gemak gestalte aan een interessant en symphatiek personage dat barst van het zelfvertrouwen. Ze heeft leuke en originele vondsten en haar tekstbeheersing is sterk. Hofenboom is een sterke theaterpersoonlijkheid die boeit vanaf de eerste seconde. Hij brengt geloofwaardig, verhalend en sfeervol cabaret en is een goede verteller in de traditie van het Vlaams absurdisme.
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.