nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Bill Bailey

Bill Bailey is een geniale Britse comedian. Hij is een klassiek getraind musicus, maar als kind luisterde hij al naar platen van Monty Python.

Hij is vaste gast als panellid in de comedyquiz Never mind the buzzcocks. Maar hij toert ook door Engeland met zijn eigen shows waarbij hij muziek en comedy combineert. Een soort van Hans Liberg,maar dan rock ’n roll en bovendien van een prettig gestoorde associatieve humor die alle kanten opspat. En een man met het uiterlijk dat het midden houdt tussen een klingon en een hobbit.

Vandaag: In 1996 won hij de Perrier voor beste comedian en dat was voor de BBC aanleiding om hem een eigen serie te geven, Is it Bill Bailey? Hieronder vind je alle zes afleveringen bekijken. Maar eerst de gehele show ‘Part Trol’. Morgen meer!
bekijk de video’s
Wikipedia over Bill Bailey
meer over Bailey

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.