nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cultura: Avondje cabaret

Naar aanleiding van de start van het Amsterdams Kleinkunst Festival staat het digitale themakanaal Cultura vanavond in het teken van het cabaret, met Neerlands Hoop, Lurelei, Ravotta Bizarra en Herman Finkers.

Cultura zendt van Neerlands Hoop twee tv-specials uit: ‘De vrouw als medemens’ en ‘Neerlands Hoop: 25 jaar TV-troffee’. Daarna liedjes en sketches van het Lurelei Cabaret met Jasperina de Jong en Leen de Jongewaard, gevolgd door Ravotta Bizarra, een satirisch programma’s met Adelheid Roosen, Titus Tiel Groenestege, Jack Spijkerman en Bavo Galama. De avond wordt afgesloten met een aflevering van de talkshow Karel. Daarin praat Herman Finkers over zijn zelfgeschreven mis, de Sint Joris-mis, zijn biechtgedrag en zijn lidmaatschap van een kanariefokvereniging.

Het avondje cabaret is vanaf 20.30 uur te zien op Cultura, en wordt de komende week op wisselende tijden herhaald.
cultura.nps.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon