nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jan Jaap van der Wal debateert over geloof

Jan Jaap van der Wal gaat op 13 april met de Delftse hoogleraar Cees Dekker in debat over God en het leven in de aula van de Technische Universiteit Delft. Onder het motto ‘alles of iets? (of toch niets…)’ gaan ze onder meer in op de vraag hoe groot de kans is dat er een God bestaat.

Dekker, die hoogleraar moleculaire biofysica aan de TU Delft is, zal aangeven wat volgens hem de consequenties daarvan zijn. Hij is bekend door de discussie over geloof en wetenschap en zijn idee├źn over ‘Intelligent Design’, het idee dat achter het ontstaan van het heelal en het leven op aarde een bewust ontwerp schuilgaat.

Van der Wal zal op zijn eigen manier zijn mening over God geven. Daarna gaan de cabaretier en de wetenschapper met elkaar in gesprek.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.