www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Lama’s stoppen

De Lama’s, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van de Meer en Jeroen van Koningsbrugge, hebben besloten om te stoppen op TV en in het theater.

Vanaf september zendt BNN de laatste 10 afleveringen van het succesvolle programma uit. In oktober start de afscheidstour langs alle grote theaterzalen. BNN is in gesprek met De Lama’s om een nieuw programma te ontwikkelen dat in het voorjaar van 2009 te zien zou moeten zijn bij de omroep.

Dit nieuws is vanmiddag om 16.00 uur als eerste aan honderden fans bekendgemaakt. In Hotel Arena in Amsterdam traden De Lama’s speciaal voor hen op. Ook hebben De Lama’s hun allergrootste fan gekozen, die tijdens één van de laatste televisieopnamen naast Patrick Lodiers mag plaatsnemen om het aanbod voor het Moordspel te doen.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.