www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van straten, wegen en pleinen. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Gesprekken over en hoogtepunten van de finale van het Concours op de Wim Sonnveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival
– Thomas Acda over de nieuwe voorstelling van Acda & De Munnik
– Harry Slinger over de het theaterstuk ‘Tusschen Dam en Rambrandtplein’ over liedjesmaker Dirk Witte
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een gesprek met Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo. Binnenkort gaat hun elfde programma Wolf in premiere. Zij zullen live een liedje uit Wolf zingen en ook hebben ze hun favoriete kleinkunstmuziek meegenomen, met o.a. André Manuel, Bram Vermeulen, Katinka Polderman en Maarten van Roozendaal. In het tweede uur opnames uit het archief met o.a. Acda en de Munnik uit 1995. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.