nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Camuz Kleinkunstfestival bekend

De deelnemers van het Camuz Kleinkunstfestival zijn bekend. Bart Cassau, De Noot, Johnny Ruis, Miel Verstappen, Reza Rahimiyan, Les Canards, Marij van den Boom, Merijn Scholten, MuZaDaPe en Yuri Maanzand strijden voor een plaats in de finale.

In zeven voorrondes bestreden per keer 5 deelnemers elkaar en na de laatste voorronde deze week maakte de jury het deelnemersveld bekend. De halve finales zijn op 6 en 7 juni 2008. De finale is op 14 juni 2008. De winnaar ontvangt 1500 euro en de favoriet van het publiek krijgt de publieksprijs.

Voor meer info:
www.camuz.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.