nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oproep Humorlogie Concours

Humorologie organiseert een tweejaarlijks concours dat naar eigen zeggen de belangrijkste zoektocht naar nieuw talent in Vlaanderen is. Deze wedstrijd zoekt jonge groepen of artiesten die zich het thema humor hebben eigen gemaakt en die over professionele ambities beschikken. Zowel binnenlandse als buitenlandse acts kunnen zich inschrijven. Het maakt niet uit binnen welke podiumkunst. Humorologie recruteert immers breed: circus, stand-up comedy, cabaret, theater, visuele en muzikale humor, dans, clownerie, mime etc.

Heel wat – nu bekende – artiesten namen deel: van Wouter Deprez over Kommil Foo en Begijn Le Bleu tot Wim Helsen als lid van Vrolijk BelgiĆ«. Het nieuwe talent wordt opgespoord via een traject van drie preselecties, twee halve finales en een finale. De finalisten krijgen daarna een tournee aangeboden langs Vlaamse cultuurcentra.

Inschrijvingen moeten binnen zijn tegen 10 september 2008. Het reglement en inschrijvingsformulier van het concours zijn te vinden op de site.
www.humorologie.be

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.