nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Amsterdam Comedy Festival

Dit weekend barst in De Melkweg de eerste editie van het Amsterdam Comedy Festival los. Dé afsluiter van het theaterseizoen op het vlak van comedy en cabaret. Het festival biedt het beste wat er te zien was in het afgelopen seizoen in theaters en clubs in Nederland en België en nodigt ook internationale comedians uit.

De VARA zendt een sfeerverslag van het Amsterdam Comedy Festival uit op zaterdag 7 juni en zaterdag 14 juni om 23.00 uur op Nederland 3.

Op zaterdag 7 juni zendt de VARA een verslag uit van de eerste festivalavond die plaatsvindt op 31 mei. Die avond spelen onder meer Theo Maassen, Jan Jaap van der Wal, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Micha Wertheim, Steve Hughes, Jim Jeffries, Roué Verveer, Raoul Heertje en Lebbis in de Melkweg.

Een verslag van de tweede festivalavond (1 juni) wordt uitgezonden op zaterdag 14 juni. Die avond spelen onder meer Najib Amhali, Freek de Jonge, Javier Guzman, Comedytrain, Katinka Polderman en Martijn Oosterhuis op het festival.
www,amsterdamcomedyfestival.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.