nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Incident tijdens Amsterdams Comedy Festival

Theo Maassen is gisteren na zijn optredens bij het Amsterdams Comedy Festival aangehouden. Dit gebeurde nadat hij een fotocamera kapot had gegooid.

Het was Maassens overtuiging dat er tijdens het festival niet gefotografeerd mocht worden. Toen een meisje in het publiek-zonder flits- aan het fotograferen was, liep hij de zaal in en pakte de camera af. Hij liep vervolgens naar het hoogste punt van het podium en vroeg het publiek te klappen als hij vroeg of hij hem wel of niet weg moest gooien. Hij vroeg eerst wie vonden dat hij hem wel weg moest gooien, en dat waren zoveel mensen dat hij besloot om hem in de lucht te gooien. Nadat de camera met telelens viel, ging het meisje huilen en liepen er een aantal mensen weg.

Van een leegloop was echter geen sprake. Maassen reageerde hierop en riep dat mensen nou eenmaal geen foto’s moeten nemen en vloekte. Maassen vervolgde de show. Na afloop pakte het meisje de camera van het podium en liep de coulissen in. Nadien kwam het bericht dat Maassen was aangehouden door de politie. Het politiebureau ligt tegenoverde Melkweg. Na enkele uren kon hij het bureau weer verlaten.

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.