nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Rotterdams dictee met Sara Kroos

In Rotterdam wordt op 1 juli het eerste Groot La City ’08 Dictee. Dan tonen o.a. bestuursleden, bekendeRotterdammers, medewerkers en studenten van mbo-, hbo- en universitaire opleidingen, of zij de Nederlandse taal beheersen. Het onderwerp van het dictee is een fictieve actie van een stel ondernemende Rotterdamse meiden. De presentatie is in handen van Sara Kroos (32 fout bij Nationaal Dictee).

Onder de naam La City’08 toont Rotterdam een maand lang haar feminiene kant met bruisende en verrassende evenementen op het gebied van kunst, cultuur, sport en business.

De leerzame avond in het auditorium van hogeschool INHOLLAND Rotterdam (vestiging Posthumalaan 90, hoek Veemstraat) vindt plaats van 19.00 tot en met 22.00 uur. Wil je meer weten over dit evenement, dan kan je contact opnemen metNultien180, 010-4285100 (wat, geen site?!). Opgeven kan ook op dit nummer. Je kan je ook op de avond van het dictee aan de zaal melden. Er worden maximaal 200 deelnemers toegelaten. Ondanks het feminiene karakter van La City ’08 staat deelname óók open voor mannen.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.