www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jongerentheaterdag afgelast

De 39e editie van de Jongerentheaterdag gaat in maart 2009 niet door. Wegens teruglopende subsidie kan PJ Partners de organisatie niet meer bekostigen. Of de dag terugkeert, aldanniet in gewijzigd vorm is nog niet bekend.

De Jongerentheaterdag was een jaarlijks terugkerend evenement waarop een presentatie wordt gegeven van nieuwe theater- en muziekprogramma’s die geschikt zijn voor iedereen van 14 jaar en ouder. Sinds 1999 verzorgde de Zwartekat-redactiede website. De website voor 2008 staat nog online.
www.zwartekat.nl/jongerentheaterdag

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.